30 évet élt

2020.01.02. 09:24

Meghalt Whitney Houston néhai lányának partnere (videó)

Nick Gordont egy amerikai bíróság annak idején felelősnek találta Bobbi Kristina Brown halálában.

Forrás: YouTube

Fotó: Szucs Csaba

Meghalt Nick Gordon, Whitney Houston néhai lányának partnere, akit egy amerikai bíróság annak idején felelősnek talált Bobbi Kristina Brown halálában.

A 30 éves Gordon halálát ügyvédje, Joe S. Habachy jelentette be közleményben. Az atlantai ügyvéd nem közölte a férfi halálának az okát, sem idejét.

Nick Gordon öt évvel az után halt meg, hogy Bobbi Kristina Brownt eszméletlenül találták egy fürdőkádban 2015 januárjában. A nő hat hónapon át volt kómában, és 2015. június 22-én halt meg egy hospice-házban. Az orvosi jelentés szerint halálát gyógyszer-túladagolás és fulladás okozta.

Azt nem tudták megállapítani, hogy a halál a véletlen számlájára írható vagy szándékosság állt az okok mögött. A lány nagyon hasonló körülmények között halt meg, mint édesanyja, Whitney Houston, a világ egyik legsikeresebb popénekese. Őt 2012-ben találták holtan egy szálloda fürdőszobájában, halálának okai között szívbetegséget és kokainfogyasztást említett az orvosi jelentés.

Gordon ellen nem emeltek vádat Bobbi Kristina halála miatt, de a nő családja polgári peres eljárást indított ellene, mondván ő adta a gyógyszereket a nőnek az előtt, hogy arccal lefelé a vízzel teli kádba helyezte.

Egy atlantai bíróság 2016 novemberében felelősnek találta Gordont a nő halálában és 36,25 millió dollár megfizetésére kötelezte.

Whitney Houston egy árvaházból vette magához a 12 éves Nick Gordont, aki éveken át élt a családdal.

A férfi kezére tetováltatta Houston arcmását és az énekesnőt anyának szólította. Houston azonban soha nem fogadta örökbe őt, és végrendeletében sem hagyott rá semmit.

Borítókép: Nick Gordon és Bobbi Kristina Brown

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!