a hang nem hamis

2017.11.25. 00:17

A Maroon 5 az aluljáróban rejtőzött (videó)

Na meg Jimmy Fallon, aki álruhába bújt az együttes tagjaival.

Adam Levine of the American band Maroon 5 performs during the Rock In Rio Festival at the Olympic Park in Rio de Janeiro, Brazil, on September 16, 2017. T Running for seven days in all -- Friday through Sunday and then September 21 to 24 -- Rock in Rio is being welcomed by the city as a chance to put the huge facilities built for the 2016 Olympic Games back in use. Rock in Rio is one of the world's biggest music events and this year's edition is three times bigger than in previous years. / AFP PHOTO / Mauro PIMENTEL

Forrás: AFP PHOTO

Fotó: Mauro Pimentel

Három álruhába bújt vadidegen elkezdi előttünk játszani a Queen Crazy Little Thing Called Love című klasszikusát. Utcazenészek.

Kit érdekel, jó lehet, hogy érdekel, mert amúgy szeretjük ennek az örökzöld számnak a fülbemászó dallamát, de nem állunk meg, hogy végighallgassuk. (Persze volt, akinek feltűnt, hogy nagyon nem hamis a mutatvány...) Sietünk, lóbáljuk a táskánk, telefonálunk, kicsit mosolygunk rajtuk, hisz egész jófejek, aztán futunk a metróra.

Majd hazaérünk, bekapcsoljuk a gépet, felkúszunk a netre, és meglátjuk a videót, amelynek hátterében ott rohanunk. Ezentúl majd okosabbak leszünk, és egy pillanatra elgondolkozunk azon, hogy ki rejtőzhet a maszk mögött.

Most éppen a New York-i metróaluljáróban zenélt Adam Levine, James Valentine és a sztárműsorvezető Jimmy Fallon, aki korábban már játszott hasonlót Miley Cyrusszal, vagy épp a U2-val.

De most élvezzük a legfrissebbet:

Borítókép: AFP PHOTO / Mauro Pimentel

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!