Nagykarácsony

2015.02.18. 20:20

Nagykarácsony szépét választanak

Nagykarácsony - Az eddig Mikulásfalvaként híressé vált település ismét nagy fába vágja fejszéjét: országos rendezvényt szervez augusztus huszonkettedikére.

Rankasz Brigitta

Az ötletgazdával, Angyal Emőkével és Mikula Dórával beszélgetünk.

- Tizenhárom éve modellkedem, már több versenyen is részt vettem, ezek közül Pakson a Miss Alpok Adrián, az utolsó válogatáson száz lányból a 18. helyen végeztem, s arra gondoltam Nagykarácsonynak ragyogó lehetőség lenne egy szépségverseny rendezése - mondja a 22 éves Mikula Dóra.

Angyal Emőke (b) és Mikula Dóra a Nagykarácsony Szépe elindítói

- Ez sokkal többről szól, mint sokan gondolják: nőiségről, önbizalomról, sikerélményről, viselkedéskultúra fejlesztéséről, s nem csupán arról, hogy a kifutón szép ruhában megmutatjuk magunkat.

- Többen is azon gondolkozunk a faluban, hogy mit lehetne csinálni, hogy ne csak a Mikulásról és arról a pár hétről szóljon a településen az élet. Így került a Farkas család ötlete előtérbe, legyen szépségverseny. Amikor Dóra és lelkes szülei megkerestek, nagyon örültem, s megkezdődött a tervezgetés és a közös munka. Ennek a minőségi megvalósításához találtunk szakértő partnereket. Majd rátaláltam Répás Annamária modellre, aki nagyon lelkesen felkarolta ügyünket, s biztatott, hogy valóban érdemes ezt a munkát elkezdeni - mondta el Angyal Emőke.

Itt van tehát a ragyogó lehetőség, a Nagykarácsony Szépe versenyre két korosztályban várják a jelentkezőket az egész országból: 14-től 18 évesig tini, 19-től 26 éves korig a felnőtt lányok jelentkezhetnek június 20-ig.

A verseny több részből áll: elődöntő és előzsűrizés, a továbbjutóknak egy napos fotózás, és végül a döntő. Az idei döntő Nagykarácsonyon augusztus 22-én 17 órakor lesz.

Természetesen a szervezők több érdekes rendezvényt, különlegességeket is szerveznek erre a napra, s számos hírességet is meghívnak az I. Nagykarácsony Szépe választásra.

Hamarosan több fórumon is olvashatnak az érdeklődők a pontos feltételekről, s lapunkban is tudósítunk az eseményekről.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!