Jégkorong

2015.10.15. 17:19

Gilbert: tegye ki mindenki a szívét a jégen, adjon bele apait-anyait

Dunaújváros - A DAB jégkorongcsapata pénteken a MOL Ligában 18.15 órai kezdettel a címvédő DVTK Jegesmedvéket fogadja.

Bobory Balázs

A mérkőzést megelőzően Lee Gilbertet, az Acélbikák kanadai vezetőedzőjét kérdeztük, milyen célokkal ugranak neki a Medvéknek.

- Mindenki tudja, a bajnokság egyik legjobb keretével rendelkezik a Miskolc, így talán nem is kérdés, hogy kemény meccsre számítunk és készülünk. Az erdélyi túra után két nap szünetet kaptak a játékosok, amikor csak nem kötelező jeges edzést tartottunk. Azóta viszont gőzerővel készülünk. Szerencsére mindenki a csapatban harcos természetű, így nem kell túl nagy motiváció senkinek, mindenki győzni akar az összes mérkőzésen. A mai meccsen Peterdi Imrére újra számíthatunk. Nagyon szerencsés helyzetben vagyunk, hiszen két kiváló kapusunk van, a Brassó ellen Duschek Dávid is megmutatta, mire képes, az eredmény csalfa képet adhat, nagyon kemény dolgunk volt és egyáltalán nem volt sima a kék-sárgák elleni mérkőzés. Mindenkitől egy dolgot kérek mindig, tegye ki a szívét a jégen, adjon bele apait-anyait, és akkor nem kell szégyenkezni, bármi lesz is a végeredmény. Ez a DVTK Jegesmedvék ellen fokozottan igaz, mindenkitől száztíz százalék kell majd a sikerhez!

Erdély után két nap pihenőt kaptak a Bikák

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!