Ingatlan

2024.06.09. 12:00

Költözzön a festői Sörhegyre, van borospince is!

Duol.hu

A hangulatos ház új tulajdonosát várja Nádasdladányban. Ideális választás lehet mindazoknak, akik csendes környezetben pihennének hétvégenként. A 41 négyzetméteres ingatlanhoz 17 négyzetméteres borospince tartozik. Ha olyan házat keres, ami könnyen elérhető, mégis ideális a kikapcsolódásra, lehet, hogy megtalálta!

 

“Nádasdladány, Sörhegyen - hangulatos hétvégi ház eladó!Az Ön által keresett pihenőhely várja új tulajdonosát Nádasdladányban, a festői Sörhegyen. A 1208 négyzetméteres telken fekvő ingatlan ideális választás lehet azoknak, akik egy csendes és nyugodt környezetben szeretnék eltölteni hétvégi pihenésüket. Az ingatlanhoz tartozik egy 41 négyzetméteres hétvégi ház és egy 17 négyzetméteres boros pince.Ingatlan részletei:- Telek mérete: 1208 m2, utcafronti szélesség 11 méter, a telek szélessége 9,5 méter.- Hétvégi ház: 41 m2- Boros pince: 17 m2- Alsó szint: Konyha, fürdőszoba (zuhany rész kialakításra vár, angol WC már bent van), pince bejáró- Felső szint: Külső lépcsőn megközelíthető szoba- Ház szerkezete: Alsó szint vert vályog, felső szint könnyűszerkezetes ráépítés- Fűtés: Villanyfűtés- Vízellátás: Fúrt kút- Tető: Cserép, csatornával ellátva- Beépíthetőség: 5%, kifüggesztéssel megvásárolható- Kert: Szilva, barack, cseresznye fák, szederLehetőségek és fejlesztési potenciál:A ház belső elrendezése könnyen módosítható, kis ráfordítással belső lépcső is kialakítható a szobához vezető úton. Az ingatlanon található gyümölcsfák és a kert kiváló lehetőséget kínál a zöld területek kialakítására vagy kertészkedésre.Környék és infrastruktúra:Az ingatlan Nádasdladányban található, a Sörhegy nevű területen, ahol a közvilágítás biztosítja az éjszakai biztonságot. A környék csendes és barátságos, ideális a pihenésre és kikapcsolódásra.Ha Ön egy olyan hétvégi házat keres, amely nyugodt környezetben fekszik, de mégis könnyen elérhető, akkor ne habozzon! Ez az ingatlan minden kényelmet és lehetőséget kínál az otthonosság és a pihenés élményéhez. Hívjon még ma, hogy egyeztessünk időpontot az ingatlan megtekintésére!”

Még több remek lehetőség az ingatlanbazar.hu oldalán! A hirdetést eredeti formájában közöljük.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!