Ingatlanbazár

2023.07.16. 09:00

Nem akar a zsúfolt agglomerációba költözni? Irány Bicske

Duol.hu

Forrás: Ingatlanbazár

Érd és Törökbálint már megtelt, Bicske azonban még nem túlzsúfolt, így érdemes körülnéznie a helyi ingatlanpiacon. Találtunk egy nem drága ingatlant, amelyre érdemes költenie, hiszen két külön házrésszé is tudja alakítani, így a gyermekével vagy gyermekeivel is össze tud költözni úgy, hogy mégis külön lesznek. 

Bicske, eladó családi ház, CSOK Haszonítsa ezt a Bicskén eladó 102 nm hasznos alapterületű családi házat az Önnek megfelelő módon.

 

Lakáshitel és CSOK igénybe vehető az ingatlan megvásárlásához.

 
 

Eladó a képeken látható, jelenleg 2 különálló lakrésszel rendelkező családi ház. A 2137 nm-es Lke1 építési övezeti besorolású belterületi telek beépíthetősége 30%. A vegyes falazatú ház az 1960-as években épült sóskúti kőből és téglából. Az előző 8 évben számos felújítás megtörtént az ingatlanban. Víz, villany (1x32A teljesítmény) és csatorna közművek be vannak kötve a házba. Gáz közmű az utcában van. Kazánházból, vegyes (fa és szén) tüzelésű kazánnal megoldott a házközponti fűtés, a műanyag ablakokkal felszerelt családi házban.

 

A telken lakóház, melléképületek és ólak egyaránt megtalálhatók. Ha a térképmásolaton és a helyszínen látottak nem egyeznek, az épületek bontási -és feltüntetési költségét az eladó fizeti.

 

Gyalog 9 perc a focipálya és a Bicskei Torna Club.[...]”

Még több figyelemreméltó helyi lehetőség az ingatlanbazar.hu oldalán! A hirdetést eredeti formájában közöljük.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!