Horoszkópok

2017.03.23. 15:00

Napi horoszkóp - A Halaknak ez egy romantikus időszak az életében

A Kos remek üzleti híreket kap.

Thoma Izabella

Kos (március 21.-április 20.)
- Remek üzleti híreket kap, melyek pozitív hatással lesznek a karrierjére. A gyanús ügyletektől maradjon távol. Jó érzéssel tölti el, hogy lassan közeledik a hétvége. Este kapcsolódjon ki!

Bika (április 21.-május 20.)
- Ne nagyon lovallja bele magát apróságokba, és ne értékelje túl a lényegtelen dolgokat, különben elrontja a mai jó hangulatot. Kissé szétszórt lehet, némi pihenésre van szüksége. 

Ikrek (május 21.-június 21.)
- Egy kicsit túlbonyolítja a dolgokat. Rejtélyes manőverekbe kezd, talán még a pletykálkodás sem áll most öntől távol. Vigyázzon, könnyen ellenségeket szerezhet magának!

Rák (június 22-július 22.)
- Valaki a munkahelyén az állására pályázik. A saját bőrén tapasztalja, hogy muszáj néha határozottnak lenni. Mutassa meg az erejét, de azért ne essen túlzásokba. 

Oroszlán (július 23.- augusztus 23.)
- Nagyon jól érzi magát a mai napon. Igyekezzen felvidítani a környezetében élőket, különösen azt, akit nagyon szeret. Az estét társaságban töltheti, ön lesz a középpontban!

Szűz (augusztus 24.- szeptember 23.)
- Kerülje a kapkodást és sietséget, mert könnyen bajhoz vezethet a mai napon. A nap kitűnő a befektetések szempontjából. Ha meghívást kap, fogadja el! 

Mérleg (szeptember 24.-október 23.)
- A szerelmi életén uralkodó aspektusok kedvezőek. Viszont nagyon hiányzik egy barátja, akivel régebben minden apró részletet meg tudtak beszélni. 

Skorpió (október 24.-november 22.)
- Sajnos a hét utolsó munkanapján is sok feladat szakad a nyakába. Egyre nagyobb akadályokat kell leküzdenie. Észjárása pontos, ami elősegíti a kommunikációt. 

Nyilas (november 23.-december 21.)
- Vegyen vissza egy kicsit a tempóból, ne hajszolja magát, ma már úgysem érdemes új dolgokba belefognia. Ha teheti, vegyen ki fél nap szabadságot! 

Bak (december 22.- január 20.)
- Alaposan elmarad a munkájával. Jobb, ha ma már nem is erőlteti a munkát, koncentráljon inkább a hétvégére. Egy új ismeretség jelentős változás elindítója lesz az életében.

Vízöntő (január 21.- február 20.)
- Már tudja, hogy milyen döntést fog hozni egy ügyben, ami régóta aggasztja. Ha sikerül megbarátkozni ezzel a lépéssel, akkor megtenni már gyerekjáték lesz.

Halak (február 21.- március 20.)
- A Hold a Vízöntő jegyében áll, és ön rendkívül érzelmes. Ez egy romantikus időszak az életében. Változtasson egy kicsit a megjelenésén, hogy még vonzóbb legyen!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!