Horoszkópok

2017.04.27. 14:48

Napi horoszkóp - A Bika készüljön egy izgalmas napra

Nézze meg, mit ígérnek mára a csillagok!

Thoma Izabella

KOS (március 21.-április 20.)
- A Hold már az Ikrek jegyében áll, a Mars is itt látható. Jó lenne, ha az intuíciójára hallgatna, bízza egy kicsit magát a sorsra, mert így különleges élményekben lehet része. 

BIKA (április 21.-május 20.)
- Ne csodálkozzon semmin, és készüljön fel egy izgalmas napra. Ha délig nem történik semmi lelkesítő, akkor vegye át az irányítást, és hívjon meg valakit egy kávéra. 

IKREK (május 21.-június 21.)
- Fáradtan indul a napnak, ne is tervezzen mára túl sokat. Akaratlanul is egyik csapdából a másikba léphet. Este szervezzen programot egy olyan helyre, ahol már régen nem volt.

RÁK (június 22.-július 22.)
- Ma mindent elfelejthet. Hangulata ennek megfelelően szalad lefelé a lejtőn, türelmetlenné válhat. Azokat a megbeszéléseket, melyek összpontosítást igényelnek, feltétlenül halassza el.

OROSZLÁN (július 23.-augusztus 23.)
- Remek napra számíthat a mai napon, és egy különleges szerencsés véletlen is a kezére játszik. Jelentős anyagi fellendülést jeleznek a bolygóállások! Figyeljen a jelekre! Jobb időszak következik.

SZŰZ (augusztus 24.- szeptember 23.)
- A Vénusz a Halak jegyében áll, szemben önnel. A párkapcsolati problémákat kellene rendbe tennie, sajnos ez nem biztos, hogy veszekedések nélkül megy majd. 

MÉRLEG (szeptember 24.-október 23.)
- Kissé szétszórttá vált, és ennek köszönhetően el is úszhat a munkájával. Meglehet, talán túl sokat is vállalt. Igyekezzen egyensúlyt teremteni, fittnek kell lennie és kipihentnek. 

SKORPIÓ (október 24.-november 22.)
- A Nap már a Bika jegyében áll. Rengeteg munka vár önre, és semmi kedve ezt feldolgozni. Csak a legszükségesebbekkel foglalkozzon, időben húzza meg a féket. 

NYILAS (november 23.-december 21.)
- Valaki titkon ellenségeskedik önnel szemben a munkahelyén. Vigyázzon, hogy kinek mit mond, nehogy a főnökei fülébe jussanak a szavai. Törekedjen a jó viszonyra a főnökével.

BAK (december 22.- január 20.)
- Nincs sok értelme lefárasztania magát, mert ami ma sok energiájába kerülne, azt a jövő héten már könnyű szerrel megoldja Inkább pihenjen egy kicsit. Jobban kellene figyelnie a rendszeres étkezésére.

VÍZÖNTŐ (január 21. -február 20.)
- A Hold és a Mars az Ikrek jegyében áll. Remek közérzetet ad önnek ez a bolygóállás. Ennek a hatására olyan lehet, mint a forgószél, energiája és motivációja határtalan. 

HALAK (február 21.- március 20.)
- A mai napon felmerülhet egy régi probléma, amit sürgősen tisztázni kell. Megtalálja az odaillő szavakat, így a konfliktus gyorsan és gondok nélkül megoldódik.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!