Horoszkópok

2016.04.04. 09:58

Napi horoszkóp - A Bika teljesen fel van pörögve, és ezt várja el másoktól is

Nézze meg, mit ígérnek mára a csillagok!

Heffler Péter

Kos – A saját kezébe kell ma vennie a sorsát, különben más fog dönteni, az önt érintő fontos kérdésekben. Most még van beleszólása, nem érdemes veszni hagyni a lehetőséget!

Bika – A legjobb tudása szerint végzi majd a munkáját, és szeretné, ha a többiek is maximális fordulatszámon pörögnének. Ezért hajlandó a többiek feladataiba is besegíteni.

Ikrek – Egy kis rugalmasságra is szüksége lesz ahhoz, hogy gördülékenyen tudjon együtt dolgozni a munkatársaival. Remek elképzelései vannak és ön a vezér, de hallgasson meg másokat is!

Rák – Nem biztos, hogy ma minden első nekifutásra sikerülni fog, azonban ön nem az a típus, aki az első nehézségnél feladja. Kitartóan próbálkozik majd, aminek meglesz az eredménye!

Oroszlán – Lehet, hogy még egy keveset várni kellene az ötletei megvalósításával, és nem fejest ugrani most az ismeretlenbe. Szemlélődjön, tervezzen tovább és eljön majd az ön ideje!

Szűz – Némi plusz munka nagy segítség lehet később! Annyi feladatot végezzen el a mai nap folyamán, amennyit csak tud, mert a hét többi napja jóval rázósabb lesz, mint a mai.

Mérleg – Már régóta készül egy beszélgetésre, amit már nem halogathat tovább, ma túl kell esnie rajta. Figyeljen arra, hogy csakis a színtiszta igazságot mondja, és minden rendben lesz!

Skorpió – Bárhogy is alakuljon a mai nap, nem szabad kapkodnia! Az is előfordulhat, hogy összecsapnak a feje fölött a hullámok, de ilyenkor is nyugodtnak kell maradnia!

Nyilas – Kissé belefásult a megszokott dolgokba és némi változásra lenne szüksége, hogy tovább tudjon lépni. Talán egy nagyobb pihenő segítségére lenne eldönteni, hogy merre tovább.

Bak – A huszonnegyedik órában van egy fontos határidőt illetően, és tudja, hogy most nem hibázhat. Mindent belead, hogy ez legyen eddigi karrierje legjobb munkája. Ez pedig így is lesz!

Vízöntő – Jól meg kell gondolnia minden egyes lépést, mert most olyan területre tévedt, ahol könnyű hibázni. Ne is vigye túlzásba ma a munkát, a délutánját már próbálja szabaddá tenni!

Halak – Ha az utóbbi időben nem tudott elegendő időt tölteni a párjával, akkor ma végre igazán szánhatna némi időt kedvesére! Elmehetnének vacsorázni, vagy csak egy nagyot sétálni!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!