Horoszkópok

2016.03.13. 10:49

Napi horoszkóp - A Szűz az apró füllentésekkel is megbánthat valakit

Nézze meg, mit ígérnek mára a csillagok!

Heffler Péter

Kos (március 21.-április 20.) - Most valahogy sehol sem találja a jó megoldásokat egyből. Nem tudja pontosan, hogy mi okozza a zavart, de a hangulata sem a legjobb már napok óta. Ezen változtatni kell!

Bika (április 21.-május 20.) - Érzelmi téren alaposan elbizonytalanodott az utóbbi időben, folyamatosan kételyek gyötrik a partnerével kapcsolatban. Biztos meg lehet vele beszélni azt, ami annyira bántja önt!

Ikrek (május 21.-június 21.) - Ma egész egyszerűen nem lehet rávenni a munkára, vagy bármilyen komolyabb feladatra. Ha teheti, lépjen le a munkahelyéről minél hamarabb ma és töltse a délutánt szórakozással!

Rák (június 22-július 22.) - Nagyon várta már, hogy egy bizonyos személlyel négyszemközt beszélhessenek. Ma, amikor kettesben maradnak, végre őszintén elmondhatja neki az érzéseit, amitől felszabadul!

Oroszlán (július 23.- augusztus 23.) - Talán egy kicsit elhanyagolta az utóbbi időben a kedvesét, ami ugyan még nem volt kihatással a kapcsolatukra, de ha nem változtat, akkor hamarosan gondok lehetnek!

Szűz (augusztus 24.- szeptember 23.) - Meg kell próbálnia elkerülni azokat a helyzeteket, melyekben esélye nyílik füllenteni. Nem nagy hazugságról van szó, de valakit mégis megbánthat vele!

Mérleg (szeptember 24.-október 23.) - Itt lenne az ideje végre változtatni az életstílusán! Nem elég, hogy eltervezte, hogy egészségesebben fog élni, tenni is kell érte! Keressen egy új sportágat, amit kipróbálna!

Skorpió (október 24.-november 22.) - Szeretne pontot tenni egy ügy végére, de ez mégsem lesz olyan egyszerű, mint gondolta. Nem szabadna összecsapni a feladatot, mert később akkor még gondja lesz vele!

Nyilas (november 23.-december 21.) - Nem is valaki tanácsára van szüksége, hanem csupán arra, hogy egész egyszerűen kiönthesse a szívét. Amint kimondja a felgyülemlett gondokat, máris minden jobbá válik!

Bak (december 22.- január 20.) - Csak az a biztos, ami már elmúlt. Igazabb nem is lehetne a mondás ma önre nézve, ugyanis kissé kaotikusnak találja a kialakult helyzetet, és nem is látja át kellőképpen.

Vízöntő (január 21.- február 20.) - Ne vegyen mindent olyan véresen komolyan, mert különben hamar görcsössé válik a munkavégzés. Feszülten ön sem tud úgy teljesíteni, mint ami a képességeiből adódna.

Halak (február 21.- március 20.) - Ma legszívesebben hagyná, hogy mindenben maga helyett döntsenek és önnek semmi felelősség ne nyomja a vállát. Lehet kicsit besokallt, nyugodtan engedje át az irányítást!










Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!