Horoszkópok

2015.07.15. 13:11

Napi horoszkóp - A Halak spóroljon!

Nézze meg, mit ígérnek mára a csillagok!

Heffler Péter

Kos (március 21.–április 20.)
– Ma roppant diplomatikusan kell viselkednie a párkapcsolatában, mert ha nem veszi figyelembe a párja kívánságait, akkor könynyen hatalmas vitába keveredhet. Legyen megértőbb!

Bika (április 21.–május 20.)
– Valaki a közelmúltban elrontott egy feladatot a munkahelyén, ön azonban akkor jár el most jól, ha nem keresi a bűnbakot, hanem inkább megpróbálja csapatban megoldani a gondot.

Ikrek (május 21.–június 21.)
– Minden porcikájával érzi, hogy a jelenlegi állapot nem tartható fenn. Nincs mese, elébe kell menni a változásnak, és még mielőtt a kártyavár összedől, megkezdeni a kárelhárítást!

Rák (június 22.–július 22.)
– Szinte mindenki olyan feladattal találhatja meg magát a nap folyamán, ami egytől egyig csak felbosszantja. A sokadiknál betelhet a pohár, de a dühe rossz emberen csattanhat.

Oroszlán (július 23.–augusztus 23.)
– A jelenlegi helyzet valóban nem a legrózsásabb, de ön fordított már meg nagyobb hátrányból is „mérkőzést”. Csupán egy kicsit gondolkoznia kell, hogy megoldja!

Szűz (augusztus 24.–szeptember 23.)
– Nem kell mindig megmagyarázni, hogy mit miért teszünk. Ha nagyon akarjuk, egyszerűen csak hinni kell a dologban és tenni érte, akkor pedig valóra fog válni előbb-utóbb. 

Mérleg (szeptember 24.–október 23.)
– Nem hátrálhat ki egy bizonyos beszélgetés elől, hiszen az nagy kihatással lesz a jövőjére. Amit tehet, hogy megpróbál higgadt maradni, de még így is elvihetik az érzelmek.

Skorpió (október 24.–november 22.)
– Ma alaposan fel kell pörgetnie a munkát, hogy időben végezzen mindennel. Nem jó ötlet ismét hazavinni a feladatokat, hiszen otthon most másra kell koncentrálnia!

Nyilas (november 23.–december 21.)
– A két véglet lesz a mai nap, ugyanis döcögősen indul, és nem is látja majd a végét. Azonban délutánra fordul a kocka és elrendeződik minden. Talán az őrangyala műve?

Bak (december 22.–január 20.)
– Ha továbbra is konokul ragaszkodik egy régi érzéshez, dologhoz, akkor egy sor érdekes és izgalmas élményről fog lemaradni. Ma alkalma lenne kilépni ebből, kérdés, akar-e.

Vízöntő (január 21.–február 20.)
– A saját dolgával rekordidő alatt végez, már-már gyanúsan hamar. Azonban más nem volt ennyire szerencsés, barátjának elkelne némi segítség. Vállalja a plusz munkát?

Halak (február 21.–március 20.)
– A számlájára pillantott és rossz érzés fogta el. Egyelőre nem veheti meg magának, amiről álmodott, pedig régóta nélkülöz miatta. Spórolnia kell még, nehogy felkopjon az álla.



Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!