Horoszkópok

2012.10.05. 22:05

Napi horoszkóp - A Szűznek sok vidámságban lehet része a hétvégén

A Mérlegtől várhatják a megoldást egy családi vitában, a Vízöntő legyen elégedett, sokan cserélnének vele!

duol.hu

Kos (március 21-április 20.) - Nem úgy alakul a hétvégéje, ahogyan eredetileg tervezte. Kellemetlen híreket kaphat, amelyek keresztülhúzzák a számításait. Próbálja meg átvészelni a helyzetet, mást úgysem tehet.

Bika (április 21-május 20.) - Vigyáznia kell az egészségére, mert lehet, hogy az immunrendszere most nem tökéletes. Könnyen megfázhat, ha nem öltözik megfelelően. Több zöldséget és gyümölcsöt kellene ennie.

Ikrek (május 21-június 21.) - Végre kipihenheti magát, és elvégezheti azokat az otthoni feladatait, amelyeket már egy ideje tologatott maga előtt. A szellemi felfrissülésre is gondoljon, olvasson vagy menjen színházba.

Rák (június 22-július 22.) - Meglepetés érheti a hétvégén, lehet, hogy egy régi barátjával találkozik, akinek nagyon fog örülni. Némi szórakozásra is van kilátás, ami már kifejezetten hiányozhatott önnek.

Oroszlán (július 23-augusztus 23.) - Kicsit érzékenyebb lehet ma a szokásosnál, olyan megjegyzéseket is mellre szívhat, amelyek mellett máskor szótlanul elmegy. Ne sértődjön meg olyasmin, aminek nincs jelentősége.

Szűz (augusztus 24-szeptember 23.) - Sok vidámságban lehet része a hétvégén, kiegyensúlyozott és derűs lesz a hangulata. Amitől korábban tartott, az a dolog is megoldódott mostanra, felhőtlen a helyzete.

Mérleg (szeptember 24-október 23.) - A családjában kisebb viszály alakulhat ki, amelyre öntől várhatják a megoldást. Finoman mondjon véleményt, hogy lehetőleg ne sértsen meg senkit sem a szerettei közül.

Skorpió (október 24-november 22.) - Mintha nem lenne jó az irány, amerre érzelmileg tapogatózik. Tudja, a felmelegített dolgok néha nem olyan finomak, mint a frissek. Lehet, hogy visszakoznia kellene.

Nyilas (november 23-december 21.) - Úgy érezheti, üres az élete, nem történik semmi, ami igazán számítana, felszínessé váltak a kapcsolatai is. Gondolja végig, nem önben van-e a hiba. Nyitott lélekkel forduljon mások felé!

Bak (december 22-január 20.) - A mai napon pontosan az történik majd önnel, amit előre eltervezett. Teljesülnek a vágyai és az elvárásai. Valahogy mégsem lesz ettől felhőtlenül boldog. Lehet, hogy célt tévesztett?

Vízöntő (január 21-február 20.) - Sokan vannak, akik szívesen cserélnének önnek, ez vigasztalja, ha elégedetlen a helyzetével. Most egyébként sem lehet oka panaszra, jobban mennek a dolgai, mint egy-két hónapja.

Halak (február 21-március 20.) - A hétvégén kirúghat a hámból, végre bulizhat egy kicsit. Azért tartson mértéket, nehogy aztán belebetegedjen. Vigyázzon az alkohollal!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!