Horoszkópok

2012.10.12. 22:10

Napi horoszkóp - A Kos fellélegezhet a hétvégén

A Rák várja ki a megfelelő lehetőséget, a Szűznek törődnie kell másokkal!

duol.hu

Kos (március 21-április 20.) - Fellélegezhet a hétvégén, hiszen minden fontos dolgot megoldott a napokban, így végre pihenhet. Kapcsolódjon ki, olvasgasson, töltse minél kellemesebben az idejét.

Bika (április 21-május 20.) - Ha mostanában ünnepel valamit, esetleg összejövetelt szervez a barátaival vagy a rokonaival, akkor biztos lehet benne, hogy remekül fog sikerülni. Ön lesz a társaság középpontja.

Ikrek (május 21-június 21.) - Önnek kedveznek most az erőviszonyok a családjában, elképzelései nagy részét könnyen meg tudja valósítani. Ügyeljen azonban arra, hogy semmit ne erőszakoljon rá másokra.

Rák (június 22-július 22.) - Szeretné megvalósítani egy tervét, holott még nem érkezett el erre az idő. Ne türelmetlenkedjen és ne kapkodjon, mert azzal csak elrontja az egészet. Várja ki a megfelelő lehetőséget!

Oroszlán (július 23-augusztus 23.) - A munkatársainak és főnökeinek látniuk kell az ön igyekezetét ahhoz, hogy biztos pozíciót vívhasson ki a munkahelyén és nyugodtan tervezhessen. Dolgozzon keményen!

Szűz (augusztus-24 szeptember 23.) - Ön szeret úgy tenni, mintha senkitől sem függene, pedig ez egyáltalán nem igaz. Önnek is van egy csomó kötöttsége, amelyeket nem rúghat fel. Törődnie kell másokkal!

Mérleg (szeptember-24október 23.) - Fáradtnak és hajszoltnak érezheti magát, és a kimerültsége könnyen nagyobb betegséget is okozhat. Pihenjen minél többet, és ne gondoljon a munkahelyi problémákra.

Skorpió (október 24-november 22.) - Kicsit zavartan viselkedik mostanában, ezért néhány ismerősében felmerülhetett, nincs-e valami gond önnel. Lehet, hogy csak szerelmes? Próbáljon jobban koncentrálni.

Nyilas (november 23-december 21.) - Önben egy pedagógus veszett el, olyan rutinnal tudja megértetni magát az emberekkel és elsimítani a kisebb-nagyobb feszüétségeket. Ezt a képességét ma is próbára tehetik.

Bak (december 22-január 20.) - A hétvégén nosztalgikus hangulatba kerülhet, eszébe juthatnak régi dolgok, és hogy esetleg mit kellett volna másképp tennie. Az idő kerekét azonban nem forgathatja vissza.

Vízöntő (január 21-február 20.) - Elnézőbbnek kellene lennie az emberekkel, mert a túlzott kritikussága ellenségeket szerezhet önnek. Nem kell mindent szóvá tennie, ami nem tetszik önnek.

Halak (február 21-március 20.) - Keménnyebben kellene dolgoznia azon, hogy elfogadhatóbbá alakítsa a személyiségét. Vegye észre, ha hibázott, és kérjen bocsánatot.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!