11°
10°

Csalás gyanújával nyomoznak Dunaújváros közvilágításának korszerűsítésével kapcsolatban

Dunaújváros – Február 12-vel rendeltek el nyomozást költségvetési csalás bűntettének gyanújával a „Dunaújváros közvilágításának korszerűsítése” kapcsán tett feljelentés nyomán.

Sneider Tamás, a Jobbik országgyűlési képviselője és Pintér Tamás, a párt közgyűlési képviselője tavaly decemberben tett feljelentést a Legfőbb Ügyészségen a főként EU-s forrásból megvalósult „Közvilágítás korszerűsítése Dunaújvárosban” projekttel kapcsolatban. Mint arról decemberben hírt adtunk, a két politikus Polt Péter főügyésznek címezte a feljelentést. Pintér lapunknak elmondta, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Közép-magyarországi Bűnügyi igazgatóságának Kiemelt Ügyek Osztálya február 12-én arról tájékoztatta, hogy a decemberben tett feljelentés alapján különösen nagy vagyoni hátrányt okozva elkövetett költségvetési csalás bűntettének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen nyomozást rendelt el. A nyomozás határidejeként március 14-et, a felügyeletet ellátó ügyészségként a Fővárosi Főügyészséget jelölték meg.


Legolvasottabb

1
Téglával dobta meg a motorost!
2
Baleset történt a 6-os úton Rácalmás felé!
3
Két autó karambolozott Dunaújváros külvárosában
4
Jelentkezzen, ha látta a balesetet!
5
Baleset történt a Vasmű úton!
SZERINTETEK?
Olvasó
Így parkoltok Ti, Dunaújvárosiak!
magas szintű szakmai munka / 45 perce
„A harcom, végigharcolom!” – a Vasas kapta a Dunaújvárosért Díjat
Október 23. a büszkeség napja. Hatvanegy év után is felemel.” – ezekkel a gondolatokkal kezdte Cserna Gábor, Dunaújváros Megyei Jogú Város polgármestere ünnepi köszöntőjét ma 11 órakor a Bartók színházban tartott megemlékezésen, ahol a Dunaújvárosi Vasas Táncegyüttes vehette át a Dunaújvárosért Díjat.
Gyász
Mély fájdalommal tudatjuk, hogy *VARGA MÁRIA* *(a 2. körzet volt körzeti nővére)* 69 éves korában elhunyt. Szűk körben búcsúzunk tőle.
Mély fájdalommal tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy *VIDA JÁNOSNÉ* 77 éves korában elhunyt. Hamvasztás utáni búcsúztatása 2017. október 26-án 15 órakor lesz a katolikus templom altemplomában. A gyászoló család
a népesség 10%-a érintett / 1 órája
Kideríthették, mi okozza a diszlexiát
házilag a legjobb / 1 órája
Igazi kényeztetés a rossz időben
karmolt és harapott / 2 órája
Az utcán támadt két emberre egy medve
Bőr-, haj- és arcápolás / 2 órája
Szépüljön természetesen!
hajnali edzés / 3 órája
Hosszú Katinka az ünnepnapon sem pihen
megemlékezés / 3 órája
Az 56-os forradalom idején elesett Farkas Istvánra emlékeztek
Horváth László