Hírek

2015.07.30. 08:27

Autóból lopott a dunaújvárosi férfi

A dunaújvárosi rendőrök vádemelést javasolnak azzal a férfival szemben, aki egy gépjárműből autórádiót tulajdonított el.

A Dunaújvárosi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást Ny. Ottó helyi lakossal szemben. A nyomozás adatai szerint a gyanúsított 2015 márciusában Dunaújvárosban, a Majakovszkij úton egy parkoló gépkocsi hátsó szélvédőjét betörte, majd az első ülésekhez mászva eltulajdonította a járműbe szerelt autórádiót, valamint néhány CD lemezt.

A rendőrök a széleskörű adatgyűjtés eredményeképpen azonosították a 34 éves férfit, akit a nyomozók gyanúsítottként hallgattak ki. Az elkövető a bűncselekménnyel kapcsolatosan beismerő vallomást tett.

A Dunaújvárosi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya befejezte az ügyben folytatott nyomozást és az illetékes ügyészségen vádemelést javasolt.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!