Hírek

2014.11.16. 11:07

Angyaldoboz, örömmel - Dunaújvárosiakat kérnek, tegyék széppé a gyerekek ünnepét

Dunaújváros - Angyaldoboz elnevezéssel ajándékgyűjtő akció indult Dunaújvárosban. Több helyen várják a felajánlásokat!

Körmendi Erzsébet

A karácsony az egyik legszebb ünnepünk, minden gyermek lesi, várja lapul-e ajándék a karácsonyfa alatt a szeretet ünnepén.

Szívszorító egy szülőnek, ha a vágyódott ajándék nem kerülhet a fa alá, nem láthatja gyermeke szemének csillogását, nem élheti meg azt az örömteli pillanatot, amikor a gyermeke kibontja a csomagot.

Felhívásunkkal ezen szeretne segíteni az önkormányzat a partnereivel közösen! Útjára indítottak egy kezdeményezést Angyaldoboz néven. Kérik azokat a szülőket, cégeket, vállalatokat és vállalkozásokat, akiknek/amelyeknek lehetőségük van segíteni, tegyék meg oly módon, hogy a környezetükben feleslegessé vált játékokat, könyveket, társasjátékokat, írószereket, tegyék bele egy dobozba (nemmel, korral megjelölve) és adják le a megadott pontokon. Természetesen – ha akadna olyan felajánlás – nem csak használt játékokat fogadnak. A dobozok a dunaújvárosi Családsegítő Szolgálat és Magyar Vöröskereszt Dunaújvárosi Szervezetének közreműködésével jutnak el oda, ahol igazán szükség van rájuk.

Nagyné Berta Zsanett ajándékot osztott a gyerekeknek a moziban a múlt karácsony előtt. Fotó: Ónodi Zoltán

Azért, hogy az ajándékok időben a családokhoz érkezzenek, december 15-ig várják a felajánlásokat! Átvételi pontok: MMK-ban, a Béke téren lévő Mesekuckó Játszóházban, az Optimavill Hungary Kft.-nél a Szilágyi utcában, a Magyar úton a Peugeot Máténál, Adventi Forgatag alatt a C-szárny aulájában, valamint a Tourinform irodában.

Tegyünk azért, hogy minden dunaújvárosi családnak és gyermeknek örömteli lehessen a karácsony!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!