Hírek

2014.06.27. 10:50

Megütötte és elvette ismerőse pénzét

A dunaújvárosi rendőrök vádemelést javasolnak azzal a férfival szemben, aki idén áprilisban a pályaudvaron kirabolta ismerősét.

A Dunaújvárosi Rendőrkapitányság rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást az 51 éves Sz. József ellen.

Mint arról korábban beszámoltunk a Dunaújvárosi Rendőrkapitányságra április 24-én délután érkezett bejelentés arról, hogy két nappal korábban az autóbusz állomáson egy 54 éves helyi férfitől egy személy pénzt követelt. Amikor a sértett nem volt hajlandó átadni a nála lévő összeget a rabló megütötte és elvette tőle a pénzét.

Az egyenruhások a bejelentést követően elfogták és rendőrkapitányságra előállították az 51 éves Sz. Józsefet, akit a nyomozók rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgattak ki.

A Dunaújvárosi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya az ügyben befejezte a nyomozást és az illetékes ügyészségen vádemelést javasolt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!