Hírek

2013.05.23. 20:04

Parázslatos lesz!

Dunaújváros - Hétvégi programözön: a legjobban így jellemezhetjük a péntektől vasárnapig tartó 9. Parázs-Varázs Családi Hétvégét. Csak jó idő legyen: a többi kész!

Pekarek János

Csak az időjárás kedvezzen egy kicsit (legalább annyira, hogy nem lesz eső, vihar), és akkor ismét országraszóló hétvégénk kerekedik!

Május 24. és 26. között rendezik meg ugyanis a dunaújvárosi alsó Duna-parton (mondhatni: a szokott helyen) a 9. Parázs-Varázs Családi Hétvégét.

A tavalyi Parázs-Varázs résztvevői sülthús hegyek között... Idén is lesz, ha jó idő jön (Fotó: Lázár Zsolt)

Itt aztán lesz nagyon sok minden: a péntek esti bevezető hangulatteremtéstől (18.00: Pentele Ska Klub, 19.30 BeatKOHO, 21.00: Csík Zenekar, 23.00: Retrodiszkó) a szombati egésznapos vigasságig. (9.00-tól: sárkányhajó kupa, kispályás foci rangadó, 16.00: Parázs-Varázs grillparti, rádiós kívánságműsor, 16.30: kötélhúzó verseny, 18.30: Ed Philips és a Memphis Patrol koncertje, BL-döntő óriáskivetítőn, retrodiszkó.)

Vasárnap Gyereknap: reggel kilenctől, rendvédelmi bemutatóval. Tízkor nyit az ingyenes légvár-depó és (a nem ingyenes) utazó vidámpark és kirakodóvásár.

Ez a nap egyben: Kéz a kézben Esélyegyenlőségi Nap is! Ez is tízkor kezdődik az Elvarázsoló ligetben a Vagabunda Gólyalábas Kompánia óriásbábos felvonulásával és előadásával. Egy óra múlva a Mindannyian Mások Vagyunk Egyesület és a Jószolgálati Közalapítvány gondozottjainak  előadását láthatják. Délután egytől: a Homo Ludens társulat mesejátéka, kettőtől Az aranyhajú királylány: Majoros Ági bábszínháza, háromtól Pálfalvi János műsora, négytől: Vasas Táncegyüttes, öttől a Revolver zenekar  koncertje, este héttől Tóth Gabi és a Supernova!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!