Hírek

2013.04.25. 14:04

Törlik a megemelt szemétdíjas csekkeket!

Dunaújváros - A Fidesz városi szervezetének csütörtök délutáni sajtótájékoztatóján Cserna Gábor polgármester bejelentette: a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság közbelépésére a Dunanett Kft. visszavonta a 2013. első negyedévére kibocsátott, megemelt összegű szemétszállítási számláit!

Pekarek János

A polgármester megjegyezte: a részben az Energott Kft., részben az önkormányzat tulajdonában lévő cég a Magyar Energia Hivatal jóváhagyása és az önkormányzat tájékoztatása nélkül bocsátotta ki a jelentősen drágább számlákat. Aki eddig befizette ezeket a megemelt díjakat, annak a továbbiakban beszámítják ezt a befizetését a következő számlákba.

Dorkota Lajos kormánymegbízott, országgyűlési képviselő ehhez hozzátette: elképzelhető, hogy a továbbiakban nem lesz kötelező a heti szemétszállítás, csak a kéthetenkénti. Cserna Gábor megjegyezte: arról, hogy a második félévtől hogyan számláz a Dunanett, még további elemzéseknek és engedélyezési eljárásoknak kell döntenie.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!