Hírek

2013.02.03. 08:56

Ittasan a főúton, az állomáson, az uszodánál

Fejér megye - Szinte sorozatban intézkedtek a rendőrök ittas emberek miatt Dunaújvárosban és környékén, máshol agresszív, zavart emberrel akadt dolguk.

feol-duol

Dunaújváros és Perkáta között, a 62-es számú főúton egy 22 éves férfit igazoltattak a járőrök február 2-án a hajnali órákban. A férfi a főúton sétált ittas állapotban, veszélynek kitéve mást és önmagát. Az igazoltatott személy testi épségének megóvása érdekében, biztonsági intézkedés keretén belül kórházba szállították a rendőrök.

Dunaújvárosban, a vasútállomáson a szolgálatot teljesítő járőrök egy magatehetetlen férfit fedeztek fel február 2-án a délelőtti órákban. Az 56 éves férfihez lépve megállapították, hogy az részegsége okán fekszik eszméletlenül, ezért mentőt hívtak és kórházba szállíttatták. Ugyanitt a délutáni órákban a mentők kértek rendőri segítséget egy 54 éves hajléktalan férfihez. A férfi nem engedte, hogy az egészségügyi szakemberek ellátásban részesítsék, agresszíven viselkedett velük szemben. A kiérkező rendőrök biztonsági intézkedés keretén belül segíttetek az OMSZ munkatársainak a férfi kórházba szállításánál.

Szintén Dunaújvárosban, a városi uszoda előtt esett össze egy 58 éves férfi február 2-án. A területen szolgálatot teljesítő járőrök a hajléktalan férfihez lépve megállapították, hogy ittassága okán térben és időben nem tud tájékozódni, ezért a további sérülések megelőzése végett mentőt hívtak hozzá - közölte vasárnap a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság, amely más, kissé hasonló esetekről is beszámolt.

Besnyőn például, a Táncsics utcába kért rendőri segítséget egy férfi, akit 41 éves élettársa bántalmazott február 2-án az esti órákban. Az agresszív nőt a kiérkező járőrök sem tudták lecsillapítani, ezért az OMSZ munkatársaival a Dunaújvárosi Szent Pantaleon Kórház Pszichiátriai Osztályára szállíttatták.

Ercsiben, a Martinovics utcában egy 87 éves nő kopogtatott be a házakba február 3-án a hajnali órákban. A kiérkező járőrök a hiányos öltözetű nénit számon kérték viselkedéséről, ő azonban nem tudott érdemben válaszolni. A hölgy nem tudta személyes adatait megadni az intézkedőknek, és végig zavartan viselkedett az igazoltatás során. Ezért a nénihez mentőt hívtak az egyenruhások, akik kórházba szállították életének megóvása érdekében.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!