Hírek

2012.12.17. 14:56

Jól bántak a fegyverrel

Székesfehérvár - A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság négy csapattal képviseltette magát a december 13-án, 14-én Budapesten, az RSZKK-n megrendezett pisztoly lőversenyen.

feol.hu

A megmérettetésen maga a főkapitány is részt vett, aki a 198 induló közül az előkelő 65. helyen végzett.

A Fejér megyei rendőrök közül a legjobb helyezést Viniczai István r. százados érte el, aki 19. lett. Nem sokkal mögötte végzett a 23. helyen Fehér Miklós r. őrnagy, illetve a 26. helyen Wittner Norbert r. törzszászlós, míg Barabás János r. őrnagy a 33. lett.

A legjobb csapat az 56 induló csapat közül kilencedik helyen zárt. A csapat tagjai a főkapitányság Közrendvédelmi Osztályának munkatársai voltak: Barabás János r. őrnagy, Iván Krisztián r. törzszászlós, valamint Wittner Norbert r. törzszászlós.

Csermely Péter r. hadnagy, Fehér Miklós r. őrnagy, valamint dr. Kulcsár Aranka r. alezredes csapata a 30. helyen zárt.

dr. Varga Péter r. ezredes, főkapitány, Vörös Ferenc r. ezredes, rendészeti igazgató, valamint Viniczai István r. százados, az Alba Akció Alosztály parancsnoka a 34. helyen zárta a csapatversenyt.

A Székesfehérvári Rendőrkapitányság csapata – Vég Dániel r. őrmester, Valicsek György r. törzszászlós, Back Dániel r. törzsőrmester – a 41. lett - közölte hétfőn a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!