Hírek

2012.12.07. 10:50

Agresszív, ittas emberek kerültek a pszichiátriára

Fejér megye - Két agresszív, ittas férfi miatt kellett intézkedniük tegnap a rendőröknek, akik egy körözöttet is fogtak.

duol.hu

A nagykarácsonyi KMB-s Mezőfalva-Szőlőhegyen lakásában intézkedett egy 47 éves férfivel szemben december 6-án, mert az illető erősen ittas állapotban volt, és agresszívan viselkedett. Így biztonsági intézkedés keretében a mentőszolgálat közreműködésével a dunaújvárosi kórház Pszichiátriai Osztályára szállították.

A perkátai járőrök ugyanezen a napon Perkáta, a Lenin utcában szintén otthonában igazoltattak egy 68 éves férfit, aki erősen ittas állapotban volt, és agresszívan viselkedett hozzátartozóival. A rendőrök hozzá is mentőt hívtak, akik beszállították a dunaújvárosi kórház pszichiátriájára.

A dunaújvárosi rendőrök ezen kívül elfogtak egy 42 éves dunaújvárosi férfit szintén csütörtökön, aki ellen a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Regionális Bűnügyi Igazgatósága adott ki elfogatóparancsot.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!