Hírek

2011.10.13. 02:29

Erdőmentők kiállítása

Dunaújváros - A Dózsa Moziban talált otthonra Erdővédő rajzpályázatunk kiállítása. A legjobb alkotások készítőit a szerdai tárlatmegnyitón díjaztuk.

Szabó Szabolcs

Erdővédő elnevezésű társadalmi felelősségvállalási programunk cikksortsorozatában számos természetvédelmi írást olvashattak és úgy gondoltuk környezetvédelmi kampányunkba bevonjuk a gyerekeket is.

Számos városi és környékbeli iskola és óvoda csatlakozott kezdeményezésünkhöz, érdemes őket ismételten megemlíteni, ugyanis remek alkotásokat készítettek a kisdiákok és az óvodások is.


Dunaújvárosi Óvoda: Aprók Háza, Duna-parti, Zrínyi Miklós utcai egység. Nagyvenyim, Nefelejcs Óvoda. Nagykarácsony, Kézműves Klub. Iskolák: Dunaújvárosból az Arany János, Dózsa György, Gárdonyi Géza, Petőfi Sándor, Vasvári Pál iskolák. Perkátáról a Hunyadi János Általános Iskola.

A köszönet mellé úgy gondolduk, hogy a Várnai Gyula Munkácsy-díjas képzőművész által válogatott anyagot a nyilvánosság elé tárjuk, hiszen mint a nemzetközileg elismert művész is fogalmazott kiváló pályamunkák születtek. A tegnap délutáni kiállításmegnyitón a legjobbakat is köszöntöttük.

A kisiskolás kategória legjobbjai Kapuvári Kristóf (Arany), Tóth Barbara (Arany) és Reviczky Zoltán (Petőfi) voltak. Az óvodások között Huszti-Márton Péter (Duna-parti óvoda - Katica csoport), Borbély Szonja (Nefelejcs - Nagyvenyim) és Czoczek Péter (Zalka Máté utcai óvoda - Katica csoport) voltak a legjobbak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!