Hírek

2011.07.05. 02:27

Nem ússzuk meg szárazon pénteken!

Dunaújváros - Közösségi villámakció, felüdülés, vidám ötlet: pénteken délután háromkor vízipisztoly-parádé lesz a Dózsa mozi előtt. Több százan jönnek!

Pekarek János

Nem azért, mert kiönt a szökőkút, vagy csőtörést idéz elő valaki rafinált módon... Nem: néhány fiatalember, internetes ötlet nyomán vízipisztoly-parádét szervez! A facebookon a múlt hét végéig 325 jelentkező regisztrált az eseményre.

Egyikük, Ulicska Milán, a Rudas kereskedelmi marketing-szakos diákja, derűs kezdeményezésnek, közösségi tréfának szeretné ezt az akciót, afféle flashmobnak, villámakciónak szánják.


A rendezvényt eredetileg a főiskola előtti téren akarták megszervezni, ahol korábban párnacsata is volt már hasonló keretek között (Lásd archív képünket.) Szintén interneten jött az ötlet, hogy tegyék át a Dózsa előtti térre.

A mozi üzemeltetői segítenek kulturáltan megszervezni az akciót: mosdót, vizet, hangosítást biztosítanak. De: a fiataloknak előtte-utána ki kell takarítaniuk a teret!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!