Hírek

2010.09.07. 02:26

A jó szolgálatában

Dunaújváros - Kétnapos eseménysorozattal - műsoros délutánnal és nyílt nappal - ünnepli jogelődje alapításának huszadik évfordulóját a fogyatékkal élőket patronáló Jószolgálati Otthon.

Körmendi Erzsébet

A rendszerváltás első dunaújvárosi intézményeként adták át a Jószolgálati Otthon Közalapítvány jogelődjét, a fogyatékosok napközi otthonát húsz évvel ezelőtt. Az évek során egyre szaporodtak azok a feladatok, amelyeket a szakemberek felvállaltak annak érdekében, hogy teljessé tegyék a fogyatékkal élők ellátását. A bentlakásos intézményt létrehozása után bővítették a repertoárt: ápoló-gondozó otthon, átmeneti otthon, szociális foglalkoztató, támogató szolgálat fémjelzi tevékenységüket. Büszkén mutatták meg arcukat a városi rendezvényeken, és munkájuknak köszönhetően kiváló eredményekkel büszkélkedhetnek azok a gondozottjaik, akik sikeresen szerepelnek a speciális olimpiákon.

Részletek a keddi lapszámunkban!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!