Hírek

2010.06.04. 02:25

Kapcsolda a Széchenyiben

Dunaújváros - Hagyd itt a kéznyomot - olvassuk, és számoljuk a tenyereket a Széchenyi iskola egyik termében felállított plakáton. A Móra kisdiákjait látták vendégül tegnap a gimisek.

Szabó Szabolcs

- Mi egy szülői megkeresésre vágtunk bele a szervezésbe, és volt előttünk egy remek példa is, hiszen a bánkisok Kenyeres Fanni vezetésével már a második Kapcsolda-délutánjukon jutottak túl. Mi itt a gimiben csak kezdők vagyunk, de nagyon igyekszünk - mondja Müllerné Ódor Mariann, a szervezési teendőket magára vállaló 11/e osztályfőnöke.

- A Móra iskolából huszonhat kisdiákot látunk vendégül, és büszkén mondhatom, legalább száz diák vesz részt a programban. Közös énekléssel, ajándékokkal készültünk, de talán az a legfontosabb, hogy e délután során megismerjük egymást. Pedagógusként nagyon jó kezdeményezésnek tartom, rengeteget tanulunk egymásról, és természetesen magunkról. Komoly falak, sztereotípiák dőlhetnek le ilyenkor. A diákok kialakítottak egy tíz helyszínes kis kézműves tábort, de van olyan terem is, ahol tánctudásunkat gyarapíthatjuk, egy kis gyorstalpalós tanfolyamon. Remélem a bánkis tapasztalatokat követve, nálunk is hagyománnyá válik a Kapcsolda, hisz mindenkire ráfér(ne) egy kis szemléletváltás - fogalmazott az esemény főszervezője.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!