Hírek

2009.03.09. 03:28

Bakafogda - csak szabadon

<strong>Dunaújváros</strong> - A Duna Fitt Sportcentrum nyílt hétvégéje nagy siker volt, túl vannak az első nagyszabású koncerten is: Takács Tamásék bandája bevált a szombati, teltházas rendezvényen.

Szabó Betty

A vasárnapi ebéd utáni ejtőzés perceit nem kevesen áldozták tegnap testük karbantartására, illetve a helyben megépült sportmegakomplexum kínálatának megismerésére. A fittnesz teremben teljes volt a nőuralom - tudtuk meg. Czimmer Péter sportmenedzser fáradtan, de lelkesen ecsetelte: a szombat estére meghirdetett nyitóbuli hatalmas siker volt, Takács Tamásék koncertjével avatták egyúttal fel a Bakafogdát - vagyis az alagsori music pubot. Tegnap lent jártunk a Bakafogdában mi is, itt kora délután kevesebb vendég volt, mint a többi szinten. A négy fallabda terem egyike sem volt üres - ellenben némelyik lámpatestet már sikerült szétverni (némi korrekcióra szoruló szépséghibának nevezhetjük ez esetben a belógatott neonokat, amik rendre labdafogóként működnek). Masszív, strapabíró gépek tucatjai állnak az izomzataikat fejlesztők rendelkezésére: az erőgépek, kardiogépek között találkoztunk a két Nórával és Danival - mindhármójuk szerint felszereltebb a Duna Fitt fittnesz részlege, mint a többi városi konditerem. Ők a fallabdát is kipróbálták, nagyon tetszett nekik a sportág, csakúgy, mint a kulcsi Végh Nikolettnek. Az alagsori bowling teremben is üzemelt mindkét pálya - a felnőttek mellett kicsi gyerekek is nagy örömmel gurítottak, mint például Kismoni Adrienn.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!