Hírek

2007.10.16. 02:28

Rozmaringos jókedv

Előszállás (ke) - Az előszállási Rozmaring Nyugdíjas Klub tagjai kistérségi szinten ünnepelték az Idősek Világnapját szombaton. A déli falvak - Nagy ...

Körmendi Erzsébet

Előszállás (ke) - Az előszállási Rozmaring Nyugdíjas Klub tagjai kistérségi szinten ünnepelték az Idősek Világnapját szombaton. A déli falvak - Nagykarácsony, Előszállás, Daruszentmiklós - tavaly kötöttek egymással településfejlesztési szövetséget. A nyugdíjasok ezt a jó viszonyt teljesítik ki kulturális szinten, részt vesznek egymás rendezvényein. Előszálláson a művelődési házban találkoztak szombaton. A vendéglátó Rozmaring vezetője, Szoboszlainé Huszár Anna szerint régebben a fellépők népesítették be a termet, örül annak, hogy most sokan jöttek el nézőként is a rendezvényre. A Patakparti Óvoda nagycsoportosainak műsora lenyűgözte a szépkorúakat. Joó István polgármester köszöntötte a résztvevőket, a vendéglátók dallal kedveskedtek. Ezek után a vendégek részéről sem maradt el a viszonzás: a Nagykarácsonyi Nyugdíjas Klub, a Darumadár Népdalkör és a Daruszentmiklósi Kertbarátok Köre egyaránt előadással színesítette az idősünnepet.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!