Hírek

2007.07.10. 02:28

Jóformán semmit nem látni a faltól

Dunaújváros (szs) - Egyre jobban bosszantja az autósokat egy építkezés a vasútállomásnál. A telephely kerítése miatt beláthatatlan lett egy útkanyarulat.

Szigeti Sándor

A Dózsa György út végén, a Kandó Kálmán térrel szemben hosszú hetek óta folyik egy építkezés. Addig, amíg csak az alap készült el és nem magasodott a telek határát jelző kerítés, nem volt semmi gond. Mára azonban folyamatos közlekedési problémát okoz a fal, mert a Budai Nagy Antal út felől érkezve gyakorlatilag beláthatatlan lett az útkanyarulat. Az Alba Volán üzemigazgatósága miatt rengeteg busz jár erre naponta, és kamionok is szép számmal közlekednek erre. A polgármesteri hivatalt többen felháborodva keresték meg, Nagy Zoltánné közgyűlési képviselő pedig lapunkat kereste meg az üggyel kapcsolatban. Szerettük volna megkérdezni az önkormányzat illetékes irodáját, ahol azt választ kaptuk, hogy tudnak a problémáról. A mai nap folyamán munkamegbeszélést tartanak, ahol a kialakult forgalmi helyzetről is szó lesz.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!