Hírek

2006.10.19. 02:28

Csonk a város közepén

Dunaújváros (szs) - Hónapok óta éktelenkedik egy kitört kandeláber csonkja a Vasmű úton. A szalaggal körbetekert műanyag cső nem nevezhető a város díszének.

Szigeti Sándor

Naponta több százan sétálnak el a szalaggal körbetekert műanyag cső mellett, amely észrevétlenül az utcakép részévé válik. Pedig a Vasmű és a Kossuth Lajos utca sarka ennél többet érdemelne.

Lapunk az önkormányzat városüzemeltetési irodáján megtudta, hogy a korábban itt álló lámpaoszlopot vandálok döntötték ki, és még nem került új a helyére. A pótlás az áramszolgáltató feladata lenne, amely állítólag már megrendelte az új darabot. A műanyag csőben a kábelvégek szabályszerűen le vannak választva, és a cső azért áll ki körülbelül fél méterre a járdából, nehogy valaki elessen benne véletlenül. A megoldás tehát szabályszerű és biztonságos.

Az pedig ezek szerint már csak ízlés dolga, hogy meddig csúfíthatja a városképet egy ilyen - mondjuk így - legalábbis egyszerű megoldás.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!