Hírek

2006.08.11. 02:27

SZIME - jeles eseménynek leszünk gazdái

Dunaújváros (szb) - A Szociális Igazgatók Magyarországi Egyesülete (SZIME) nálunk tartja augusztus végén nemzetközi vándorkonferenciáját. Az eseményen illusztris előadók tartanak előadásokat.

Mórocz Zsolt

A SZIME Fejér Megyei tagozata rendezi Dunaújvárosban azt a vándorkonferenciát, amelynek vendége lesz - többek között - Göncz Árpádné, Kiss Péter és Csehák Judit is - mondta el lapunknak a megyei szervezet elnöke, Kecskés Rózsa, aki a helyi Jószolgálati Otthon vezetője is egyben. A konferenciát augusztus 23-24-25-én tartják, az előadásoknak a Bartók Kamaraszínház és Művészetek Háza ad otthont. A rendezvény plenáris üléssel kezdődik, amit Göncz Árpádné, a konferencia fővédnöke nyit meg. A szakmai tapasztalatcsere mellett azonban gondoltak a szórakozásra is: a vendégeket hajókirándulásra invitálják majd. Kecskés Rózsa közel háromszáz érdeklődőre számít. Érkeznek meghívottak Franciaországból, Szerbiából és Romániából is. Csehák Judit gyermekjogi kérdésekről, Kiss Péter a szociális tárca elképzelésiről beszél majd, de szó lesz a fogyatékosok foglalkoztatásáról is.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!