Hírek

2006.08.02. 02:30

Nyílnak az üzletek

Dunaújváros (szb) - A közeljövőben biztosan megnyílik a volt kenyérgyár területén létesült üzletközpont. A használatbavételi engedélyt már az egész létesítményre megkérték, jelenleg még tart a szakhatósági engedélyek beszerzése.

Mórocz Zsolt

A piac mellett található közüzemi blokk hétről hétre szebb arcát mutatja. A volt fonoda helyén épülő főiskolai campus kívülről is látványos, hatásos épületegyüttese mellett az egykori kenyérgyár területe is elnyerte - mondhatni - végleges formáját. Néhány üzlet már meg is nyílt itt. Mint azt az önkormányzati építésügyi irodáján megtudtuk a használatbavételi engedélyt már az egész létesítményre megkérték, tehát a közeljövőben minden bizonnyal a központ mindegyik üzlete megnyitja majd kapuit. Többek között az új nagyáruház is, ami újabb színfoltja lesz a város szupermarket-palettájának. A nyitás elhúzódása a különféle szakhatósági engedélyek beszerzésének köszönhető.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!