Fesztivál

2024.03.04. 17:00

Rockmaraton 2024. – Az Alvin és a Mókusok, Leander Kills, Lord zenekar és a Pokolgép is fellép

A Rockmaraton Dunaújváros 2024 facebook csoport bejegyzése szerint újabb fellépőket szerződtettek a jubileumi fesztiválra. Mutatjuk a Rockmaraton 2024. új sztárjait.

Duol.hu

Fotó: Laczkó Izabella (archív)

 

Rockmaraton 2024. - Alvin és a Mókusok (hivatalos)

A hazai punk-rock szcéna egyik legaktívabb zenekara, az Alvin és a Mókusok, több mint 30 év alatt már számos nagylemezen vannak túl, s még mit sem veszítettek a lendületükből. A tőlük megszokott humoros, szókimondó de egyben elgondolkodtató szövegeken mintha nem fogna az idő, zenéjükben a klasszik punk mellett a zúzósabb metálos témákon át a lírai dallamok is jól elférnek, amiről ti is megbizonyosodhattok júliusban élőben a Szalki-szigeten!

 

Rockmaraton 2024. - Leander Kills

A Köteles Leander vezette Leander Kills nem az a pihenős, hátradőlős banda, mindig valami új izgalmas projekten dolgoznak. Lehet épp szimfonikus nagyzenekarra hangszerelnek dalokat vagy épp az Örökzöldek turnéra készülnek, vagy épp új dalokat írnak következő nagylemezükre, de egy biztos, hogy idén nyáron őket is a Rockmaraton nagyszínpadán láthatjuk a legnagyobb slágereik társaságában.

 

Rockmaraton 2024. - Lord zenekar

Meghatározó zenekarral bővült a Rockmaraton heavy metal / hard rock felhozatala, a legendás Lord zenekar ismét tiszteletét fogja tenni a fesztiválon, elkötelezett rajongótáboruk nem kis örömére. A több mint 50 éves múltra visszatekintő csapat kirobbanó formában van, nem is kétséges, hogy a koncertjükön egy igazi hard rock időutazásra számíthatunk!

 

Rockmaraton 2024. - PokolgéP zenekar

A Pokolgép honi és nemzetközi rocktörténeti szempontból is megkerülhetetlen tényező, a klasszikus heavy metal egyik legnagyobb hazai ikonja. Töretlen lendülettel és új énekessel készülnek a Rockmaratonos koncertjükre, ahol minden bizonnyal többgenerációs rajongótáborukkal megtelt nézősereg fogja várni őket a nagyszínpad előtt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában