Elismerés, album

2024.03.21. 08:00

Két fotóművészi címmel gazdagabb az egyesület

A Panoráma Fotó Egyesület két tagja a Magyar Fotóművészeti Alkotócsoportok Országos Szövetség (Mafosz - AHP) Közgyűlése utáni díjátadón átvette fotóművészeti minősítését ebben a hónapban. Mostantól Kontár Csaba Attila a MAFOSZ művésze, míg Pálfi László a FIAP művésze titulussal lett gazdagabb.

Balla Tibor

Forrás: MAFOSZ, Solymos Ákos, Czúni Imre

Megújult a fotóművészeti diplomák elnyerésének feltételrendszere. A 2023-ban MAFOSZ ­fotóművészeti diplomákat átvevők fényképei is helyet kaptak a könyv oldalain. A nemzetközi szövetség fotóművészeti diplomáit is a MAFOSZ segítségével lehet elérni. 2023-ban 26 alkotó állította össze dokumentációját, és szerezte meg a FIAP fotóművésze cím valamely fokozatát. Munkáikból a kötetben is található egy kis szelet. Az abban szereplők a Mafosz eseményén vehették át a Fotó Hungarikum albumot is. Megújult szerkesztéssel már kilencedszer jelent meg a Fotó Hungarikum album, amely mára amellett, hogy a MAFOSZ Szalon katalógusa, a közel kétszáz alkotó 385 fotójának közlésével ez az elmúlt esztendő(k) jelentős magyar fotógyűjteménye.

Kontár Csaba
Forrás: MAFOSZ, Solymos Ákos, Czúni Imre

A Panoráma Fotó Egyesület 2015-ban alakult jellemzően a Dunaferr Ifjúsági Szervezet keretein belül működő Panoráma fotóklub tagjaiból.

Forrás: MAFOSZ, Solymos Ákos, Czúni Imre
Forrás: MAFOSZ, Solymos Ákos, Czúni Imre

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában