Ahol az olvasás élmény

2024.02.13. 11:00

Szerelem a könyvtárban, nem csak pároknak

Ahogy már megszokhattuk, az előszállási bibliotéka mindig megújul egy-egy különleges alkalomra. Ez történt a napokban is a közeledő Valentin-napra készülve. A dekorációt látva pedig egyértelműen kiderül, hogy mennyi munka rejtőzik a díszítésben.

Duol.hu

Romantikus kiadványok az előszállási könyvtáros ajánlásával Valentin-napra.

Forrás: Könyvtár

– A dekorációt én készítettem elsősorban az olvasás népszerűsítése céljából. Azt tapasztalom ugyanis, hogy szerelmesek napja közeledtével a könyvtárba látogató olvasók is szívesen válogatnak a romantikus kínálatból, írja a feol.hu. Előszálláson azokat is szeretnék meglepni a helyi könyvtárban, akik egyedül töltik, esetleg magányosan, a nagy Ő-re várva a Valentin-napot, mosolyt csalva ezzel is az arcukra. De egy kvízzel is készültem erre az alkalomra – mondja lelkesen Tábiné Nyúl Gabriella, aki azt is elárulta, mi ihlette a Valentin-napi kérdéssort:

Szívmelengető dekoráció az előszállási könyvtárban. 
Fotó: Tábiné Nyúl Gabriella 

– Hogy ne csak mindig olvassunk., így egy filmessel készültem. Szerelem van a levegőben? a kvíz címe. Vajon egy képből, és pár soros leírásból ki tudod találni, hogy mi a film címe? Igyekeztem azért olyan filmeket választani, amire azért "illik" emlékezni. Most nem a fiataloknak, hanem inkább az idősebb generációnak szól a játék. 21 leírás 21 fotó de mi is volt a címe? Az eddigi adatok alapján 36 kitöltője volt a kvíznek és meg kell mondanom, mindenki nagyon ügyes volt. Várom még a jelentkezőket!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában