Érdekes történetek

2023.10.17. 19:00

Élvezetes író–olvasó találkozó volt Nagyvenyimen

Amikor egy ötletből kész mű keletkezik – többek között ezt is megtudhattuk Anne L. Green, azaz Libor Erzsébet író-olvasó találkozóján. A jó hangulatú programról Mogyorós Mária művelődési ház vezetőtől kaptunk információt.

Horváth László

Az Álomgyár Nagyvenyimre látogatott – Anne L. Green, azaz Líbor Erzsébet volt október 16-án, hétfőn a Palágyi József Művelődési Ház és Könyvtár vendége. A találkozó résztvevői élvezettel hallgatták az írónő történeteit arról, hogyan születtek meg első könyvei, miként lett az álomgyári csapat tagja. A mai napon megjelent 26. kötetét is elhozta a bemutatóra. Mesélt az alkotási folyamatról, ahogy Anne L. Green „együtt dolgozik” Líbor Erzsébettel, és megelevenedett előttünk az a csapatmunka, amíg egy ötletből kész könyv születik. Természetesen az olvasói kérdések megválaszolása és a dedikálás ezúttal sem maradt el. A bő másfél óra alatt minden résztvevő igazán jól érezhette magát.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában