Sütemény, fagyi és dallamok

2023.09.29. 17:47

Dalok, slágerek Edit Piaftól Cserháti Zsuzsáig

Már a második évad második koncertjénél tart a Zenélő cukrászda rendezvénysorozata. Szombaton este hatkor többek között a huszas évek slágerhangulatát varázsolják a Vasmű úti Jakó cukrászda falai közé.

Balla Tibor

Fotó: Szabóné Zsedrovits Enikő

 A sorozatban szeptember 30-án, szombaton 18 órakor Gyalus Boglárka dal összeállítását hallgathatja meg a nagyérdemű. Boglárka már komoly énekes múltra  tekinthet vissza, amellett, hogy vezeti a Rácalmási Glória Kamara Kórust, feltűnt már a Dunaújváros Hangja megmérettetésben is, és a Dunaújvárosi Vegyeskar  is oszlopos tagjai sorában tartja számon. Az ígéretek szerint a színes sütik, fagyik változatosságát hozzák a múlt század 20-as éveitől a 70-es évekig ívelő zeneszámok, amiket előad majd szombaton késő délután. A megidézett előadók között Yves Montand, Louis Armstrong, Ella Fitzgerald, Frank Sinatra, Edit Piaf, Doris Day, Dean Martin, Andrews sisters, Cserháti Zsuzsa szerepelnek.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában