Magyar irodalmi élet

2023.07.17. 08:00

Bárhonnan lehet jelentkezni a Tokaji Írótáborba

Még lehet jelentkezni az idei Tokaji Írótáborba. Az augusztus közepi eseményen a folyóiratoktól a tankönyvekig szó lesz mindenről, ami a magyar irodalmi életet érinti.

Duol.hu

Forrás: tokajiirotabor.hu (archív)

A Tokaji Írótábor Egyesület idén augusztus 14-e és 17-e között rendezi meg az 51. Tokaji Írótábort. Az egyesület elnöke L. Simon László író, költő, a Magyar Nemzeti Múzeum főigazgatója hangsúlyozta: a táborba még lehet jelentkezni, a programok pedig nyilvánosak.

Forrás: tokajiirotabor.hu

A hagyományok szerint a Tokaji Esték sorozatban idén is lesznek könyvbemutatók, kerekasztal-beszélgetések, tárlatok és színházi előadások, melyek mindegyike a Rákóczi Pince és Udvarházban, illetve annak teraszán kap helyet. A négy nap során domborműavatásra és faültetésre is sor kerül a Millenniumi Irodalmi Emlékparkban. Petőfi Sándor és Madách Imre emléktábláját Posta György polgármester és L. Simon László avatja fel – írja társoldalunk, a feol.hu.

Forrás: tokajiirotabor.hu

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában