A Campus étteremben

2023.02.27. 08:00

Jótékonysági bál a Móriczért

Török Tímea

A nyitótánc az iskola hetedik évfolyamának keringője volt

Fotó: LI

A Móricz Zsigmond Általános Iskola szülői szervezete hosszú ideje minden évben hagyományosan megrendezi az iskola bálját, amely elsődlegesen jótékonysági eseményként az iskola fejlesztését hivatott támogatni. Ugyanakkor a szervezők fontosnak tartják közösség építését is, így a céljaik közé emelték idén is az intézmény dolgozóinak valamint a szülőknek segíteni a jó kapcsolat kialakításában és ápolásában. Hiszen a cél szép és közös: a tanárok, iskolai dolgozók és a szülők is a legjobbat szeretnék az iskola diákjainak. 

A jótékonysági bál elsődleges célja az iskola fejlesztésének támogatása

A Móricz iskola bálja pénteken este zajlott le a Campus étteremben. Mint az intézmény vezetője, Horváthné Ottinger Hajnalka lapunknak elmondta, a bálhoz kapcsolódó szervezőmunka nagy részét a szülői szervezet tagjai végezték el, az intézmény inkább a háttérmunkákban segítette a jótékony akciót. Idén is rengeteg tombola-felajánlás érkezett, sőt több, úgynevezett csendes licitálással történő, dedikált sportrelikvia és festmény is gazdára talált a nemes célok támogatása érdekében. 

Az igazgatónő azt is kifejtette, hogy bár hagyományosan a harmadik és a hetedik évfolyam szokott a bálon fellépni idén – a kicsik leterheltsége miatt – csak a nagyok keringőjét láthatta a közönség a bál nyitótáncaként. 
Azonban ennek ellenére is nagyszerű és vidám hangulatra és eredményes támogatói akcióra számítottak. Ugyanis idén sem maradt el a 19 órai ünnepélyes megnyitó után a móriczos kvízjáték és a legnagyobb létszámmal jelenlévő közösség édes meglepetéssel történő köszöntése sem. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában