Ajánló

2022.12.02. 12:00

Megkínozza, majd boldoggá teszi

Ajánló - Lapunk a kiadók újdonságaiból és sikerlistás kötetekből ajánl olvasnivalót.

duol.hu

Christi Caldwell: Az éjszaka hercege 

Lila March egy rettenetes tragédia után évekig visszavonultan élt a családja londoni házában. Megelégeli azonban, hogy csak árnyéka egykori önmagának, és elhatározza, hogy újra szembenéz a külvilággal. Azért, hogy ezt ne teljesen védtelenül tegye, felkeresi Kelet-London leghíresebb ökölvívóját, és ráveszi, hogy tanítsa meg őt az önvédelem művészetére. 

Hugh Savage minden vágya, hogy végre maga mögött hagyhassa az erőszak kegyetlen világát, mégis izgatja a kihívás, amelyet Lady Lila jelent számára. Egy titokzatos hölgy, aki önszántából tesz látogatást a nyomornegyedbe? Ez olyan nőre vall, akinek megvannak a maga titkai. Mind több időt töltenek együtt, rájönnek: szükségük van egymásra, hogy szembe tudjanak nézni a múltjukkal, és harcolhassanak a jövőjükért. 

A szerző a USA Today bestsellerírója, RITA-jelölt. Julie Garwoodot és Judith McNaught – szintén romantikus kötetek szerzői – írókat hibáztatja, amiért a történelmi romantika világába csábították. Amikor Christi a Connecticuti Egyetemen tanult, elkezdte írni a saját meséit a szerelemről. Úgy véli, hogy a legtöbb tökéletes embernek vannak tökéletlenségei, ezért a történetszövésben előbb megkínozza hőseit, mielőtt boldoggá alakítaná őket. 

(Forrás: Líra)

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában