Könyvajánló

2022.12.28. 16:00

Idegenné válik a család

A Dunaújvárosi Hírlap a könyvkiadók újdonságaiból valamint független könyv­eladási adatok alapján összeállított sikerlistás kötetekből ajánl olvasnivalót.

DH

Arra hazaérni, hogy eltűnt a gyerekünk...

Fotó: Jakab Klára

Nicole Trope: Mostoha sorsok 
Egy telefonhívás, amitől minden anya retteg. 
Egy csípős téli napon a hároméves Millie Everleigh eltűnik az otthonából, ahol tizenkét éves mostohatestvére, Shelby vigyáz rá. Shelby kétségbeesetten hívja nevelőanyját, Leslie-t, miután sehol nem találja kishúgát. Leslie sokkos állapotban siet haza. Kislánya elveszett, értesíteniük kell a rendőrséget. 
A rendőrök kihallgatják Shelby-t, akin látszik, hogy rejteget valamit. Leslie eközben kap egy üzenetet: „A férje nem az, akinek gondolja.” 
Hirtelen idegenné válnak a családtagok. Ha egyszer kiderül az igazság, és felszínre kerülnek a családi titkok, nem lesz-e már késő Millie-nek? 

Nicole Trope, #1 Amazon bestsellerszerző felzaklató pszichológiai thrillere tele van olyan hazugságokkal, amelyeket a túlélés diktál és a talány kísér. Magával ragadó olvasmány, amely az utolsó lélegzetelállító fordulatig nem ereszt. 
„A szívem még mindig zakatol! Lenyűgöző... Hátborzongató! Abszolút letehetetlen!” – írja ajánlójában Hockessin Book Reads-ben. 
„Több helyen egyszerűen elakadt a lélegzetem, és a körmömet rágtam az izgalomtól.” – osztja meg véleményét Sandy’s Book a Day Blog-on. 
„Az elejétől a végéig tökéletesen magával ragadott.” – ajánlja a Sibzzreads kritikája. 
„Igazi érzelmi hullámvasút, tele fordulatokkal.” – ez a Nicki’s Life of Crime véleménye a kötetről. 
Nicole Trope egyetemre járt, hogy jogot tanuljon, de rájött, mennyire tévúton jár, amikor első jogi esszéje – ahogyan professzora rámutatott – „mintha regény lenne”. Így tanítani tanult, a szabadságát pedig arra fordította, hogy írói karrierjén dolgozzon, és megszerezze a gyermekirodalom mesterképzését. Első gyermeke születése után teljes munkaidőben otthon maradt, hogy írjon, gyereket neveljen, házakat újítson fel és üzletet építsen férjével. Első regényének, A fiúnak az asztal alatt megjelenése után egy évbe telt, mire összeszedte a bátorságát egy érzelmes történet megírásához. Második regényét, a Three Hours Late 2013-ban beválasztották az ötven könyv közé, amelyet nem lehet letenni, harmadik regénye pedig a The Secrets in Silence toplistájára került. 
(Forrás: Bookline) 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában