online katalógus

2020.07.08. 15:00

Megújult a könyvtár nyilvántartása

Új nyilvántartási-kölcsönzési rendszer, megújult katalógus, új előjegyzés és hosszabbítás várja a József Attila Könyvtár olvasóit.

Balla Tibor

A könyvtár legutóbbi arculata

Július elsejétől már elérhető az új online katalógus. A szolgáltatások eléréséhez szükség van az olvasójegy vonalkódjára és a jelszóra, amely a születési dátum utolsó négy számjegye. Ha kérdésük van, írjanak az [email protected] címre, vagy hívják a 25/423-952 telefonszámot! A régi katalógus már nem az aktuális kölcsönzési állapotot mutatja, ezért kérik, a hosszabbítást már az új katalógus felületén indítsák el! Július 17-ig késedelmi díjat nem számolnak fel! A lejárati határidőről küldött automatikus „emlékeztető” e-mail ezután fog működésbe lépni.

A központi könyvtár az idei évben nem vezeti be a rövidített nyári nyitvatartást, egész nyáron a szokásos nyitvatartással várják a látogatókat, a gyermekkönyvtár délelőtt 9 órától hosszabbított nyitvatartással működik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában