művelődési házak

2019.02.07. 13:00

Mindennap értéket adnak

duol.hu

Budapest, 2012. május 15. A Csillagszemû Táncegyüttes tagjai táncolnak a táncház mozgalom elindulásának 40. évfordulójára, Timár Sándornak, a táncház-mozgalom legendás tánctanítójának és a mozgalom elindítóinak tiszteletére rendezett ünnepi fellépésükön a Mûvészetek Palotájában. MTI Fotó: Kovács Tamás

Fotó: MTI Fotó: Kovács Tamás - illusztráció

Február 15. és 17. között ismét egy teljes hétvégén át várják országszerte több száz kulturális központban és művelődési házban az érdeklődőket változatos és értékes programokkal a Kultúrházak éjjel- nappal rendezvénysorozat részeként a részt vevő intézmények. A Magyar Népművelők Egyesülete által tizenhárom évvel ezelőtt útjára indított eseménysorozat célja, hogy minél többen legyenek részesei a közművelődési intézmények által nyújtott kulturális sokszínűségnek. Az idei jelmondatuk: „Mindennap értéket adunk.” Érdemes lesz hát böngészni a helyi művelődési házak programkavalkádjait.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában