Katolikus templom

2017.12.11. 21:10

Adventi koncertet adtak a móriczosok

Hagyományos adventi koncertjére várta a közönséget hétfő délután a Móricz Zsigmond Általános Iskola. A katolikus templomban megtartott műsoron az iskola kórusai léptek fel.

SzO

Elgondolkodtak-e már azon, mi is kell ahhoz, hogy igazán rá tudjunk hangolódni a karácsonyra? Mindenkinél más és más a recept, egy azonban talán senkinél sem hiányzik a hozzávalókból: a karácsonyi dalok, a karácsonyi zene.

Jól ismeri ezt a varázslatot a Móricz iskola is: évről évre sikerül elérniük, hogy kórusaik egy órára békés, nyugalmas ráhangolódást hozzanak az ünnepre a hallgatóságnak. A magyar és külföldi, népszerű karácsonyi énekekből gondosan összeállított dalcsokrot az első, harmadik, hatodik, hetedik és nyolcadik évfolyamosok, valamint a Fiúkórus és az iskola Nagykórusa adta elő. Karnagyaik (Pásti Tímea, Németh Irma, Szigethy Adrienn és Fazekas Andrea) lelkes munkájának eredményeként kipirult gyerekarcocskák jelezték: készen állunk, mostmár jöhet a karácsony!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában