Programtipp

2017.09.28. 16:00

Van már programod a hétre? Segítünk!

Összegyűjtöttük a legjobb hétvégi programokat Dunaújvárosban!

duol.hu

Open Mic Music Klub

Az MMK-ban őszi szezonnyitó előadásra várnak minden érdeklődőt szeptember 29-én, pénteken. A rendezvényen fellép a helyi feltörekvő banda, a Karolina Road is! További infók a plakáton!

Kutatók éjszakája

Tudományos programokból sem lesz hiány, a Dunaújvárosi Egyetem tudásanyaga mindenki számára elérhető lesz egy éjszaka erejéig. Szeptember 29-én 18 és 22 óra között érdekes programok várnak az egyetem egész területén. Kipróbálhatod magad, mint tv bemondó, szakíthatsz műanyagot és fémet, vagy hegeszthetsz is a szimulátorral! Láthatsz víz alatti tűzijátékot, te lehetsz egy kampány menedzsere! Ki ne hagyd, ezt a különleges alkalmat! A rendezvény teljes programját megtalálod az egyetem honlapján.

Színház

Elkezdődött a Szolgálat évada! A hosszú nyári szünet után ismét várja a kultúra szerelmeseit a Bartók Kamaraszínház és Művészetek Háza. Szeptember 29-én este a társulat új előadása, a NÉGY ÉVSZAK/A FALKA című táncjáték premierje lesz a színházban.

Forrás: bartokszinhaz.hu

Krumplinap

Hallottál már róla? Ha van egy jó krumplis családi recepted, ne hagyd a fiókodban! Gyere Dunaegyházára, ahol együtt főzhet, mulathat minden krumpli szerető. Színes programok, rétessütő illetve krumpliszedő verseny is várja az ide látogatókat. Bővebb információk a plakáton.

Múzeum látogatás

Október 1-jén ismét díjtalan múzeumlátogatási lehetőség az Intercisa Múzeum teljes nyitva tartása alatt vasárnap 14:00-18:00 óráig. Múzeumunk is csatlakozott a Múzeumok Őszi Fesztiváljához, így számos plusz programon vehetnek részt az érdeklődők.

A szeptember 25-től, november 12-ig tartó programsorozaton többek között végig járhatjuk városunk szocreál tanösvényét, Kronászt Margit történész vezetésével, a pincétől a padlásig bejárhatjuk a múzeum összes zegzugos részét. Ha felkeltette érdeklődését a program, bővebb információt talál a múzeum honlapján.

Ezek is érdekelhetik