elit mezőny

2018.03.21. 15:00

A döntőig focizta magát a DSZC Dunaferr

Itt még nincs vége. Az ország szakképzési centrumai közötti versengésben résztvevő 150 iskolai csapatból a DSZC Dunaferr a szerdai győztes regionális döntővel bejutott a végső tizenkettes elit mezőnyébe.

duol.hu

Fotó: Dunaújvárosi Szakképzési Centrum

CEFU: 2018:

A 2018-ban 150 iskola csapata jelentkezett a tornára, ez mintegy másfél ezer diákot jelent. Budapesten kívül 17 megyéből jelentkeztek. A legaktívabb megye Szabolcs-Szatmár-Bereg és Hajdú-Bihar, Győr-Moson-Sopron, Pest és Fejér volt, a 44-ből 34 (!) szakképzési centrum vesz részt a versenyrendszerben.

Fotó: Dunaújvárosi Szakképzési Centrum

Szerda délelőtt, tehát a CEFU, azaz a Centrum Futsal regionális döntőjére került sor Dunaújvárosban. A Dunaferr, aki eddig simán vette, illetve verte a városi és a megyei ellenfeleket a CEFU-kupában, most a bicskei Székesfehérvári SZC Vajda János Gimnáziuma, Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája ellen vívott egy komoly tétre menő mérkőzést. A tét nem kevesebb, mint az országos döntőbe kerülés volt. Németh Péter tanítványai bár pillanatokon belül gólt kaptak, ami cseppet sem viselte meg a dunaújvárosi srácokat, akik a 2x20 perces etapot megnyugtató és magabiztos 5-3-al zárták. Így a folytatás, már a CEFU-kupa döntőjében!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában