Számos újítással

2024.07.10. 16:00

Elstartolt az idei EFOTT

Ma elstartolt az idei EFOTT, az első fesztiválozók már tegnap 18 órától beléphettek a fesztivál területére.

Duol.hu

Fotó: Bagotai Zsanett / FMH

Bár az évek során a helyszín némileg változott, ez nem csökkentette a fesztiválozók lelkesedését, hiszen évről évre sok visszatérő vendég érkezik a Velencei-tó partján megrendezett nyári fesztiválra. Az idei EFOTT, amelyet július 10. és 14. között Sukorón tartanak, az Óbudai Egyetem szervezésében valósul meg, és rendkívül sokszínű, zenei ízlésben változatos fellépőkkel büszkélkedhet. Bár a programok többsége a hivatalos nyitónapon, szerdán, azaz 10-én kezdődik, a kempingjeggyel és bérlettel rendelkező látogatók már tegnap 18 órától beléphettek a fesztivál területére az ellenőrzést követően. Az első fesztiválozók izgatottan tolták át a bőröndjeiket a biztonságiakon, majd siettek a kempingbe, hogy elfoglalják helyüket. A nagy meleg miatt a szervezők gondoskodtak hideg üdítőkről a látogatók számára, írja a feol.hu.

 

Az idei EFOTT számos újítással várja a látogatókat, például a 14 év alattiak szülői felügyelettel ingyen léphetnek be, valamint új jegytípust is bevezettek a nappali eseményekre. Erről részletesen itt írtunk, de fontos, hogy a visszatérő fesztiválozók is tisztában legyenek a terület felosztásában történt változásokkal, amelyeket érdemes előre megnézni a fesztivál honlapján található EFOTT térképen. Az odajutás sem olyan egyszerű, ezért ajánlott előzetesen tájékozódni.

Fotó: Bagotai Zsanett / FMH

Ami pedig a nyitónapot, azaz szerdát illeti, már számos program közül lehet válogatni: a nagyszínpadon T. Danny, VALMAR, Blahalouisiana, Carson Coma és még sok más fellépő várja a közönséget.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában