Kulcsi hírek

2024.06.06. 10:00

Gyermek horgászverseny a Duna-parton

A Kulcsi Horgász és Természetvédő Egyesület szeretettel vár minden horgászni vágyó gyermeket a június 15-én, szombaton megrendezésre kerülő Gyermek "Sneci" Fogó Horgászversenyére.

Török Tímea

Fotó: Kiss János

Az esemény helyszíne a hajóállomás alatti "szabadstrand", ahol a fiatal horgászok egy izgalmas napot tölthetnek el a Duna partján.

Fontos kiemelni, hogy a verseny megrendezésének pontos részletei a Duna vízállásának függvényében alakulnak, így a szervezők folyamatosan figyelemmel kísérik a vízállási adatokat, hogy a legoptimálisabb körülmények között tarthassák meg az eseményt.

A részvétel feltételei egyszerűek: érvényes állami horgászjegy és előzetes jelentkezés szükséges június 10-ig, a gyermek nevének és életkorának megadásával. A versenyen minden gyermek egy úszó készséggel és egy horoggal horgászhat, a szülők pedig segíthetnek a csalizásban.

A jelentkezés több módon is lehetséges: a Kulcsi Könyvtárban személyesen, e-mailben a [email protected] címen, vagy telefonon a 06/70 408-34-04 számon. A részvétel ingyenes, de előzetes nevezéshez kötött!

Az esemény programja reggel 8 óra 30 perckor kezdődik a gyülekezővel és helyek sorsolásával, majd a versenyt követően 11 óra után eredményhirdetésen vehetnek részt a kis horgászok.  

 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában