Változás lép életbe

2024.05.23. 09:00

Szünetelhet a szakrendelés szakorvoshiány miatt

Júniustól fontos változás várható az Ercsi Járóbeteg-szakellátó Egészségügyi Központban: az intézményvezető tájékoztatása szerint szakorvoshiány miatt az egyik szakrendelés szünetelni fog.

Duol.hu

Illusztráció.

Fotó: MW-archív

A közösségi oldalon megjelent közlemény szerint az Ercsi Járóbeteg-szakellátó Egészségügyi Központ Közhasznú Nonprofit Kft. fül-orr-gégegyógyászati szakrendelése június 1-től szakorvoshiány miatt szünetel.

A tájékoztatóban Bukovi Mária, az intézmény igazgatója kiemeli: mindent megtesznek azért, hogy új szakorvost találjanak, és addig is a lakosság türelmét kérik. Az átmeneti időszakban az ellátási kötelezettség alapján Kajászó, Baracska és Tordas lakói a Fejér Vármegyei Szent György Kórházban, Ercsi, Ráckeresztúr, Adony, Pusztaszabolcs, Besnyő, Beloiannisz és Dunaújváros lakói pedig a Dunaújvárosi Szent Pantaleon Kórház-Rendelőintézetben vehetik igénybe a fül-orr-gégegyógyászati ellátást.

Forrás: feol.hu

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában