Hír Pusztaszabolcsról

2024.05.15. 09:00

Kormányablak-busz hozza a közigazgatást

Az állampolgárok kényelmét szem előtt tartva, a Kormányablak integrált kormányzati ügyfélszolgálata most a helyükbe megy a pusztaszabolcsi lakosoknak.

Török Tímea

Június 3-án, 10.00 és 14.00 óra között, Szabolcs liget 50. alatt, a háziorvosi rendelő udvarán vehetik igénybe a pusztaszabolcsiak egy buszból kialakított Kormányablak szolgáltatásait.

A Kormányablak egyedi mobil egysége június hónap első hétfőjén érkezik Pusztaszabolcsra, hogy helyben segítse az ügyintézést. A személyazonosító okmányok, lakcímigazolványok, lakcímbejelentések, diákigazolványok és ügyfélkapu-regisztrációk mind egy helyen elérhetőek lesznek. Fontos megjegyezni, hogy illetékfizetésre kizárólag bankkártyával lesz lehetőség.

Ne hagyja ki ezt az egyedülálló lehetőséget, és látogasson el a Kormányablak-buszhoz, hogy gyorsan és kényelmesen intézhesse ügyeit! További részletek a menetrendről a www.kormanyhivatalok.hu oldalon elérhetőek."

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában